YKS KAYIT DUYURUSU

Başlama Tarihi :   01.09.2021 Bitiş Tarihi :   31.10.2021

KAYIT İŞLEMLERİ

              Üniversitemizin herhangi bir bölüm/programına yerleşen öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri aşağıda yazılı şekilde yapılacaktır.

KAYIT TARİHLERİ

           E-kayıtlar 04 - 08 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler PTT şubelerinden edinebileceği e-devlet şifresi ile yukarıda yazılı tarihler arasında Üniversitemize gelmeden https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden kaydını online yaparak elektronik kayıt belgesini alabilecektir. Öğrencilerimizin kayıtlarını e-devlet üzerinden yapmaları önerilmektedir.

 

           E – kayıt yapan öğrencilerden herhangi bir belge istenmemektedir.

 E-devlet’ten kayıt yapamayan öğrenciler ise 6 - 10 Eylül 2021 tarihleri arasında Üniversitemize diploma fotokopisi ve kimlikleri ile şahsen gelerek Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kayıt yaptıracaklardır.

KAYIT TARİHİNDE MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLER

           Kayıt tarihi itibariyle ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan ancak tek ders veya ek sınavlar sonucunda mezun olacak öğrenciler de 6 - 10 Eylül 2021 tarihleri arasında geçici kayıtlarını yaptıracaklardır. Bu öğrenciler mezun olduklarına ilişkin belgelerini 31 ARALIK 2021 tarihine kadar ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacak, bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir.  Bu durumda olup geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları daha sonra yapılmayacaktır.

 

 Süresi içerisinde kayıt yapmayan öğrenciler kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

 

İKİNCİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN ÖĞRENİM GİDERLERİ İKİ EŞİT TAKSİTTE ALINACAKTIR. ÖĞRENCİLER BİRİNCİ TAKSİTİ 9-13 EYLÜL 2021 TARİHLERİ ARASINDA ZİRAAT BANKALARININ ATM’LERİNDEN OKUL NUMARALARI İLE YATIRACAKLARDIR

Yukarı