2022 YKS EK YERLEŞTİRME KAYIT İŞLEMLERİ

Başlama Tarihi :   20.09.2022 Bitiş Tarihi :   30.10.2022

Meslek Yüksekokulumuzun herhangi bir bölüm/programına Ek yerleştirmeden yerleşen öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri aşağıda yazılı şekilde yapılacaktır.

E-kayıtlar 25 – 28  Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler PTT şubelerinden edinebileceği e-devlet şifresi ile yukarıda yazılı tarihler arasında Üniversitemize gelmeden https://www.turkiye.gov.tr/ adresinden kaydını online yaparak elektronik kayıt belgesini alabilecektir. Öğrencilerimizin kayıtlarını e-devlet üzerinden yapmaları önerilmektedir.

E – kayıt yapan öğrencilerden herhangi bir belge istenmemektedir.

E-devlet’ten kayıt yapamayan öğrenciler ise 26 – 30  Eylül 2022  tarihleri arasında Üniversitemize lise diploma fotokopisi ve kimlikleri ile şahsen gelerek Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında ve ilçe Meslek Yüksek Okullarında kayıt yapabilirler.

İKİNCİ EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNİN ÖĞRENİM GİDERLERİ İKİ EŞİT TAKSİTTE ALINACAKTIR. ÖĞRENCİLER BİRİNCİ TAKSİTİ 25 - 30 EYLÜL 2022 TARİHLERİ ARASINDA ZİRAAT BANKALARININ ATM’LERİNDEN OKUL NUMARALARI İLE YATIRACAKLARDIR.