KARGO İLE DİPLOMA TALEBİ

Başlama Tarihi :   16.06.2020 Bitiş Tarihi :   01.01.2022

Kargo ile Diploma Talep;

Sınavlarını başarıyla tamamlayıp memleketlerine dönen lisans ve ön lisans öğrencileri diploma almak için tekrar Üniversitemize gelmek zorunda kalmayacaktır. Mezun olan öğrencilerin diplomaları  aşağıda yazılı açıklamalar doğrultusunda  kargo ile alıcı ödemeli olarak adreslerine gönderilecektir.

Mezun öğrenci https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/kariyer/ linkinden  “Mezun Takip Sistemine” kişisel bilgilerini girecek, sol menüde bulunan “Diploma Talep Formu”nu eksiksiz ve doğru olarak dolduracak, doldurduğu formu diploma@cumhuriyet.edu.tr adresine e-mail ile gönderecektir. Diploma Talep Formu ulaşan mezunların diplomaları, en geç 2 gün içerisinde adreslerine gönderilecektir.

İlçemizde bulunan Meslek Yüksekokulundan  mezun olan öğrenciler diploma talep formlarını (zara@cumhuriyet.edu.tr) e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

İsteyen öğrenciler şahsen veya noter vekaleti suretiyle de diplomalarını alabilirler.