KARGO İLE DİPLOMA TALEBİ

Başlama Tarihi :   10.02.2022 Bitiş Tarihi :   29.03.2024

Kargo ile Diploma Talep; Sınavlarını başarıyla tamamlayıp memleketlerine dönen lisans ve ön lisans öğrencileri diploma almak için tekrar Üniversitemize gelmek zorunda kalmayacaktır. Mezun olan öğrencilerin diplomaları aşağıda yazılı açıklamalar doğrultusunda kargo ile alıcı ödemeli olarak adreslerine gönderilecektir.

Mezun öğrenci https://obs.cumhuriyet.edu.tr/oibs/kariyer/ linkinden “Mezun Takip Sistemine” kişisel bilgilerini girecek, sol menüde bulunan “Diploma Talep Formu”nu eksiksiz ve doğru olarak dolduracak, doldurduğu formu zara@cumhuriyet.edu.tr adresine e-mail ile gönderecektir. Diploma Talep Formu ulaşan mezunların diplomaları, en geç 5 gün içerisinde adreslerine gönderilecektir.

Kargo ile diploma talep işlemlerinin hızlı ve eksiksiz yürütülebilmesi için aşağıda yer alan açıklamalara uyulması önem arz etmektedir.

- Mezuniyet işlemleri yapılmayan öğrencilerin diploma talep formunu oluşturamayacağı, - Diploma talep formu ile nüfus cüzdanı fotokopilerini tek bir e-posta ile göndermeleri,

- Öğrencilerimizce gönderilen e-postaların Üniversitemize ulaşıp ulaşmadığını, kendilerine ait e-posta hesabının gönderilenler menüsünden kontrol edilebileceğini,

- Diploma talebinde bulunan öğrencilerin diploma gönderme süreci hemen başlatıldığından dolayı konu hakkında bilgi almak için mesajla veya telefonla aramalarına gerek olmadığı,

İletişim : 0346-816-3785 Dahili : 111